Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Alle helgensdag

09.00:Gosmer 10.30:Halling 15.00:Bjerager 15.00:Nølev 16.15:Randlev 16.15:Saksild 3. november

Én af de smukkeste og alvorligste gudstjenester, som holdes hvert år, er gudstjenesterne Allehelgens dag, hvor vi mindes vore døde.
Kirkerne vil være oplyst af levende lys, og med smuk musik,gode salmer og trøsterige tekster fra Biblen vil vi huske på dem, som er døde i det forløbne år, men også alle andre af vore kære, som ikke mere er iblandt os. Vi vil mindes dem med savn og sorg over, at de er borte nu men også med en taknemmelighed for alt det, de gav os, mens de var i live.
Som vi plejer, vil navnene blive læst op på hver enkelt af dem vi har måttet tage afsked med i det forgangne år, - dem, der i årets løb er døde fra vore sogne eller begravet eller bisat fra vore kirker siden sidste Alle helgen.
Alle helgen handler om håb - den handler om at tænde lys i mørket i visheden om at alle - bådelevende og døde - hviler i Guds favn.
Derfor vil der efter gudstjenesten være mulighed for at tage et tændt lys i våben-huset og bære det ud på kirkegården for at sætte det på sine kæres grave dér.

Del dette: