Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Händels Messias

Gosmer kirke Søndag den 6. december kl. 16 Billetsalget er startet Læs mere...

2. søndag i Advent kan man opleve Händels prægtige oratorium Messias i Gosmer kirke. Musikken opføres af Ensemble Orion i en kortere kammerudgave af det store værk, med syv musikere og otte sangere, der varetager såvel korsatser som solopartier.

Ensemblet tager publikum med på en bevægende musikalsk rejse ind i Händels storslåede musik, hvor der etableres en intim og unik oplevelse for publikum, der kommer tæt på orkester og sangere. Ensemblet er passioneret omkring kammeropsætningen af Messias - et bidrag til udviklingen af opførelse af værket og barokmusikken i almindelighed.

Værket er skrevet i tre dele: Første del om Kristi fødsel, anden del om påske og tredje del om Kristus på jorden og Guds rige. Messias er et monumentalt værk, spækket med jubel og storhed, ekvilibristiske solopartier, vekslende med pompøse korsatser og dybe instrumentalsatser. Et værk, fra 1742, der verden over opføres igen og igen, specielt i som indgangsportal til advents- og juletiden - og oftest med stort kor og orkester.

Ensemble Orion, med Jens Astrup, 1. violinist i Aarhus Symfoniorkester, som musikalsk leder, har base i Aarhus, og består af professionelle musikere og sangere, der er specialister i opførelse af barokmusik. Koncerten varer ca. halvanden time, og billetprisen er 100 kr.

Billetter kan købes hos Dagli'Brugsen i Hou og hos Bagergårdens Minimarked i Saksild. Billetsalget begynder mandag d. 9. november, og der er et begrænset antal billetter.

Del dette: